Diensten

Ontwerpafdeling

Onze ervaren medewerkers gebruiken de nieuwste software en werken nauw met u samen om een ontwerp te maken dat optimaal geschikt is voor uw product. Onze medewerkers voeren innovatieve ideeën en wensen nauwkeurig uit en kijken uit naar de verwezenlijking van zelfs ongewone ideeën.

Snelle en flexibele productie

Het team van KienLabel B.V. werkt op de modernste machines in een 3-ploegen ritme om snel en flexibel te kunnen reageren op uw orders. Professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit zijn onze topprioriteiten.

Versturen, opslag en logistiek

Doordachte opslag- en logistieke concepten zijn bij KienLabel vanzelfsprekend. Op die manier garanderen wij onze klanten dat de etiketten op tijd zullen worden geleverd en dat de productie in de productiefaciliteiten van onze klanten vlot zal verlopen.

Labels voor marketingcampagnes

Als specialisten voor meerlaagse etiketten bieden wij u speciale etiketten voor winning codes en andere marketingcampagnes. Winning codes, voucher codes, weblinks en andere informatie kan worden aangebracht op de onderste laag van het etiket en zijn alleen zichtbaar wanneer de bovenste laag wordt afgepeld. Met deze speciale etiketten worden uw producten eye-catcher in het schap!
Play Video

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over winning code etiketten?
Wij geven u graag advies!