Over ons

Wat wij zijn?

JONG. DYNAMISCH. INNOVATIEF.

Deze drie termen beschrijven niet alleen KienLabel B.V. als bedrijf, maar ook onze medewerkers. Samen werkt ons team aan één doel – de tevredenheid van onze klanten. Wij zien innovatieve ideeën en wensen van onze klanten als een uitdaging om elke dag het beste van onszelf te geven en iets nieuws te leren. Daarbij ontwikkelen wij samen met onze klanten nieuwe wegen en oplossingen – voor een optimaal resultaat! Daarom kijken we uit naar uw bestelling.

Ons team

Kienlabel_12
Jules Simons
Directeur
Kienlabel_2
Huub de Bruin
Operations Manager
Kienlabel_8
Rowdy Kops
Productiemanager
Kienlabel_6
Max Huybregts
Verkoop NL
Kienlabel_10
Bas van Giesen
Orderbegeleider
Kienlabel_5
Roel Withoot
Repro
renier
Renier Simons
Orderbegeleider
andrerenes
André Renes
Verkoop NL

Wat doen we?

Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers doen er alles aan om u een perfect resultaat te bezorgen. Om dit te doen slagen, is de eerste stap een uitvoerig overleg. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en eisen voor onze etiketten vast te leggen en bespreken met u het ontwerp, het materiaal, het drukproces en de afwerkingsmogelijkheden. In de volgende stap maken wij een druksjabloon en implementeren wij de besproken details in de hoogste kwaliteit. Natuurlijk zorgt ons team er ook voor dat uw bestelling op tijd bij u wordt afgeleverd en zorgt het voor een efficiënte opslag om een vlotte productie te garanderen.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle soorten zelfklevende etiketten. Ons team werkt op ultramoderne machines de klok rond in 3-ploegendienst. Dit betekent dat wij u een snelle levering kunnen garanderen – indien nodig en afhankelijk van de grootte van de bestelling, zelfs de volgende werkdag.

Wat kunnen we?

Het ontwerpen en drukken van alle soorten zelfklevende etiketten is ons dagelijks werk. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in het drukken van multilayer etiketten. Wij ontwikkelen innovatieve manieren om meertalige gebruiksaanwijzingen, productinformatie alsook prijscodes en andere promoties leesbaar op uw etiketten af te drukken en zo uw product een onmiskenbaar gezicht te geven:

Waar kunt u ons vinden?

U kunt onze producten op bijna alle consumentenmarkten vinden. Onze multilayer etiketten worden vooral gebruikt in apotheken, parfumerieën, ateliers, ambachtelijke bedrijven en kruidenierswinkels – omdat onze producten veelzijdig zijn.

Hoe werken we?

Play Video

Betrouwbaar en professioneel

Bij de productie van onze etiketten hechten wij er veel belang aan de wensen en eisen van onze klanten nauwkeurig, flexibel en op tijd uit te voeren. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers ontwikkelen het ontwerp volgens uw specificaties en selecteren de geschikte materialen, druktechnieken en afwerkingsopties. Ons doel is een etiket te produceren dat optimaal geschikt is voor uw producten en dat niet alleen aan uw wensen en eisen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Duurzaam en milieubewust

Bij de vervaardiging van onze producten hechten wij veel belang aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid – zowel bij de productie als bij de recycling. Want milieuvriendelijkheid is geen modegril, maar een serieuze oriëntatie in de etikettenproductie. Indien u dat wenst, kunnen wij u de mogelijkheid bieden om etiketten te laten drukken op dragermateriaal op biologische basis, waardoor het milieu wordt beschermd.

Heeft u nog vragen? Wij zullen u graag met raad en daad terzijde staan.